PARTNERS:

 

 

Jury

Marcel Belt - Adviseur general management, marketing en communicatie

Marcel Belt is momenteel werkzaam als adviseur op het gebied van general management, marketing en communicatie. Daarnaast is hij aandeelhouder en actief betrokken bij de dagelijkse leiding van een aantal start ups.

Meer over Marcel Belt


Pia van Boven - Ondernemer/ Directeur ImpressiveGreenApple

Algemeen directeur Pia van Boven (1972) van ImpressiveGreenApple is met haar bedrijf de initiator achter de Studenten Ondernemersprijs.
Pia van Boven is specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling en arbeidsmarktcommunicatie. Na 3 jaar te hebben gewerkt als consultant werving en selectie startte zij in september 2000 het bedrijf GreenApple Campus Recruitment.

Meer over Pia van Boven | Meer over ImpressiveGreenApple


Richard van de Coevering – Regiodirecteur Kleinbedrijf ABN AMRO Bank

Richard van de Coevering is Regiodirecteur Kleinbedrijf bij ABN AMRO Bank en is daarmee gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf; van startende onderneming tot volwassen bedrijf. Als financieel expert heeft hij een brede ervaring op het gebied van financieel management. Eerder jureerde hij ook in de Nationale Finale van Jong Ondernemen.

 


Tswi Rodrigues Pereira - Partner Pereira TAX CONSULTANTS & CIVIL-LAW NOTARY

Tswi Rodrigues Pereira (1963) is de eerste partner van Pereira; een excellente belastingadvies-boutique die sinds 2002 cliënten persoonlijk begeleidt bij fiscale en notariële vraagstukken en speurt naar tailor-made oplossingen. Deze cliënten zijn vooral ondernemers met succesvolle (familie)bedrijven in binnen en buitenland.

Meer over Tswi Rodrigues Pereira | Meer over Pereira


Philip van Poecke - Sales Director Telegraaf Media Groep

Philip van Poecke is sinds 2003 werkzaam bij de Telegraaf Media Groep (TMG). Philip is als Sales Director verantwoordelijk voor de segmenten Auto, Vastgoed, Interieur en Arbeidsmarktcommunicatie binnen de Commerciële afdeling.

Meer over Philip van Poecke | Meer over TMG


Jurgen Rigterink - Chief Investment Officer / Lid Management Board FMO Nederlandse Financieringsmaatschappij voor Ontwikkelingslanden N.V.

Jurgen Rigterink was appointed as Chief Risk & Finance Officer in 2014 after serving as FMO’s Chief Investment Officer since 2008. FMO is one of the largest bilateral private sector development banks worldwide.

Meer over Jurgen Rigterink | Meer over FMO


Ben Rogmans - Ondernemer en journalist

Ben Rogmans (1956) is ondernemer en journalist. Hij was onder meer redacteur van de Volkskrant, docent aan de School voor de Journalistiek, hoofdredacteur van dagblad BN/DeStem en het weekblad Intermediair.

Meer over Ben Rogmans


Arjan van ’t Veer - Directeur Corporate Affairs en bestuurssecretaris Nederlandse Staatsloterij

Arjan van ’t Veer is directeur Corporate Affairs en bestuurssecretaris bij de Nederlandse Staatsloterij. Hij is verantwoordelijk voor de afdelingen juridische zaken, corporate communicatie, public affairs en sponsoring & events van de grootste loterijorganisatie van Nederland.

Meer over Arjan van 't Veer | Meer over Nederlandse Staatsloterij


Jurydag 2013


 
De Pers Twitter English Version Bookmark Site LinkedIn Facebook Mail