PARTNERS:

 

Dit zijn de finalisten 2013!

 

Dit zijn de finalisten 2014!

Sinan Belhawi - TandartsBon

We geloven in het gemakkelijker en toegankelijker maken van de zorg. TandartsBon biedt daarom een gratis tandartscontrole aan (twv €21) bij kwalitatief hoog aangeschreven tandartspraktijken in heel Nederland. Het is geheel vrijblijvend en kosteloos. Er is ook geen wachtrij om een afspraak te maken.

Meer over Sinan Belhawi | Meer over Tandartsbon


Fabian Dudek - Nestpick

We believe in the power of international education. We believe in progress and we believe technology to be one of the driving forces of tomorrow. It is for that belief, that we aim to enable anybody, student, expat or young professional to safely and conveniently rent their home online.

Meer over Fabian Dudek | Meer over Nestpick


Jasper Gabriëlse - Seepje

Seepje is een 100% plantaardig en fairtrade wasmiddel. Ongeveer anderhalf jaar geleden begonnen Melvin Loggies en ik, met onze studiefinanciering als startkapitaal, de schillen van de Sapindus Mukorossi vrucht uit Nepal te importeren. Deze schillen staan bij aanraking met water een natuurlijke vorm van zeep af zodat iedereen plantaardig de was kan doen! Inmiddels is Seepje te koop in meer dan 100 fysieke winkels en zijn we in staat direct de werk- en leefomstandigheden in Nepal te verbeteren, te zorgen voor natuurbehoud in Nepal, en in Nederland werk te verschaffen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Meer over Jasper Gabriëlse | Meer over SeepjeHans Ober - TicketSwap

TicketSwap is een online platform waar mensen veilig tweedehands e-tickets kunnen kopen en verkopen. Om het eerlijk te houden is de maximumprijs op 120% van de originele prijs vastgesteld. TicketSwap is veilig omdat de verkopers worden gecheckt, de tickets worden gecheckt en de kopers kunnen met behulp van sociale controle. Bij het plaatsen van de advertenties worden de tickets op TicketSwap gezet. Als iemand afrekent ontvangt hij direct de tickets van TicketSwap. Alles werkt super simpel en snel, hierdoor worden tickets soms al binnen 1 minuut na het plaatsen verkocht.

Meer over Hans Ober | Meer over TicketSwap


Emile Nijssen - Athom

Homey - The living room brengt je huis tot leven: het zorgt ervoor dat je letterlijk tegen je huis kan praten, en stuurt al je apparatuur aan. Daarnaast denkt hij mee en geeft hij handige informatie zoals het weer (indien er regen verwacht is), of bijvoorbeeld je volgende agenda afspraak. Homey combineert de kracht en technologie van 8 draadloze technieken met een makkelijke interface, mooi design en spraakbesturing in meerdere talen. Daarbij koppelt het je apparaten in huis aan het internet, waardoor je met 1 stemcommando bijvoorbeeld muziek kan streamen naar je versterker terwijl je lampen dimmen. Doordat Homey een platform is waarvoor iedereen kan ontwikkelen, net als bij bijvoorbeeld smartphones, is de functionaliteit altijd uit te breiden, waardoor nieuwe apparaten en applicaties altijd toegevoegd kunnen worden.

Meer over Emile Nijssen | Meer over Athom


 
De Pers Twitter English Version Bookmark Site LinkedIn Facebook Mail